Logo Olste

Kwaliteit en high-end afwerking

Niveau van afwerking

Een eigen stijlvolle oase aan zee

Olste is gepassioneerd door architectuur en kwaliteit. Onze appartementen op de Zeedijk in Knokke stralen die passie uit. De focus op kwaliteit en high-end afwerking resulteert in een stijlvolle thuis met een adembenemend uitzicht op zee. Hier kunt u volop ontspannen en genieten van alle troeven van de kust in Knokke.
 

Onze eigen jarenlange ervaring en expertise op de Zeedijk in Knokke vullen we aan door samen te werken met externe, gepassioneerde en competente (interieur)architecten, ingenieurs en bouwprofessionals. Zo blijven we elkaar ook challengen in deze uitdagende sector en creëren we steeds opnieuw kwaliteitsvolle woningen die aan de hoogste standaarden voldoen en waarbij elk detail naadloos aansluit bij uw levensstijl en verwachtingen.
 

1. Indeling

Van bij het concept besteden we de nodige aandacht aan alle aspecten van een appartement, in het bijzonder ook de inplanting van de verschillende ruimtes. Iedereen wil immers op zijn manier leven!

Door de dragende muren tot het strikte minimum te beperken, verhogen we de flexibiliteit van de indeling. We ontwerpen zelf een aantal indelingsplannen, maar luisteren ook graag, naar u of uw binnenhuisarchitect, hoe u uw ideaal appartement voor ogen heeft. Hierbij overlopen we alle ruimtes en passen we deze aan tot het plan voor u optimaal is uitgepuurd. 

plan op maat

II. Afwerking

Eenmaal de planindeling van uw appartement vastligt, kan dieper ingegaan worden op de afwerking ervan en de keuze van de materialen. Hiervoor doen we beroep op aannemers met wie we reeds jarenlang samenwerken of die een uitstekende staat van dienst hebben.

U kiest, eventueel vergezeld van uw binnenhuisarchitect, uw keuken op maat, de badkamers, de vloeren, de elektriciteit ... Uw appartement begint nu concreet vorm te krijgen! 

Heeft u specifieke vragen, dan begeleiden wij of de expert van de aannemer u met plezier. Ons lastenboek voorziet reeds een hoog niveau van afwerking, dat u steeds naar uw wensen kunt aanpassen of upgraden. 
Ook aan de gemene delen zoals de inkomhal, de trappen en de lift, wordt de nodige aandacht besteed. De verlichting, de wandbekleding en de vloeren worden met oog voor detail en discrete luxe ontworpen. Zo zit van bij het betreden van het gebouw de sfeer en het gevoel meteen juist!
 

Oog voor detail

III. Welkom

Onze projectcoördinator gaat aan de slag met uw gemaakte keuzes en plant de werken in. Hij is uw aanspreekpunt en volgt alles nauwgezet op zodat de kwaliteit steeds gegarandeerd blijft.

Tot het moment aanbreekt waar iedereen naar uitkijkt! Uw appartement is klaar. Samen met u kijken we alles nog eens grondig na en dan rest ons alleen nog maar te zeggen: Welkom!
 

Opvolging

Graag één van onze projectleiders gesproken?

Bij Olste hechten we veel waarde aan de beleving van onze klanten en de werfopvolging. We zijn ons ervan bewust dat bouwen ook voor onze klanten soms een intens proces kan zijn. Daarom heeft elke werf een eigen, dedicated projectcoödinator die met passie en vakkennis alles opvolgt. Zo garanderen we dat we te allen tijde beschikbaar zijn voor u.

Onze werven worden bovendien elke dag bezocht, alsof het onze eigen woning was. Op die manier kunnen we de kwaliteit nauw bewaken en meteen ingrijpen waar nodig.
 

Onze projecten

Regina Maris - Emeraude

Regina Maris - Emeraude

Dit luxueus nieuwbouwproject is gelegen op de Zeedijk ter hoogte van het Albertstrand, tussen het Casino en de RBSC zeilclub. Deze stijlvolle nieuwbouw is een ontwerp van Project Architects.

Wagram

Wagram

Nieuwbouwproject op de Zeedijk te Duinbergen, ter hoogte van RBSC zeilclub en Beaufort strand.
Top architectuur door Project Architects met zeer hoge afwerkingsgraad.

Mercator

Mercator

De residentie Mercator is gelegen op de Zeedijk aan de RBSC zeilclub. Het ontwerp is van de hand van Arcas Architecture & Urbanism en blinkt uit in haar hedendaagse architectuur.

Duinbergen

Duinbergen

Luxueus nieuwbouwproject gelegen op de hoek van de Meerlaan en de Zeedijk in Albertstrand. Een stijlvol ontwerp van de hand van Arcas Architecture & Urbanism.

“Onze toewijding stelt ons in staat de verwachtingen van onze bewoners te overtreffen. We go that extra mile!”

Blijf op de hoogte

Als eerste op de hoogte wanneer er nieuws binnenkomt? Schrijf u in op de nieuwsbrief.

Copyright © 2024