Logo Olste

The seaside
is our home

Over Olste

Knokke-Heist

De zee heeft ons hart gestolen, daarom bevindt het overgrote deel van onze realisaties zich op de Zeedijk van Knokke. Het is dan ook een van de meest waardevolle locaties aan de Belgische Kust. Wist je trouwens dat het aanwezige zeeklimaat extra aandacht vraagt voor de materialen en specifieke bouwtechnieken? Door onze jarenlange ervaring aan de kust hebben we een goed oog op de vereisten voor nieuwbouw aan zee, zowel op vlak van ontwerp als het bouwproces zelf.

 

Ontdek meer over Knokke >

Hoe gaan we te werk?

Samen met u willen we de woonkwaliteit en de architecturale uitstraling aan de kust van Knokke opwaarderen. Met de geschiedenis en emotionele waarde van de appartementen in ons achterhoofd, ontwerpen en bouwen we nieuwe gebouwen die voldoen aan de hedendaagse verwachtingen.

 

Lees meer over onze werkwijze >

Een nieuwe start

In overleg met de architect zoeken we een manier om de authenticiteit van het bestaande gebouw te vertalen naar een nieuw ontwerp. Een duurzaam concept dat voldoet aan de hedendaagse standaarden. Dit gebeurt altijd in samenspraak met de huidige bewoners. Benieuwd waar u zich aan kan verwachten? U bent steeds welkom bij ons op kantoor om een kijkje te nemen in ons modelappartement of voor meer uitleg over onze realisaties.

Authenticiteit

Duurzaam bouwen

Olste ademt Knokke. Omdat we in de buurt van onze projecten werken, kunnen we de werven vanop de eerste rij volgen. De onderaannemers en leveranciers zijn partners die wij voor de volle 100% vertrouwen en waarmee we al jaren samenwerken. We staan steeds klaar om uw vragen te beantwoorden en houden rekening met uw noden en wensen.

Partners

Uw nieuwe thuis

Het is zover, het begin van een nieuw hoofdstuk. U ontvangt de sleutels en kan genieten van uw droomappartement. De zee en Knokke zullen uw hart onmiddellijk stelen! Ons verhaal stopt hier niet, wij blijven nauw betrokken om u altijd het beste comfort aan te bieden.

Nazorg

Waarom nieuwbouw

Duurzaam bouwen

Echt duurzaam bouwen is een uitdaging. Bij Olste zetten we ons in om bij elke nieuwe realisatie een stapje verder te zetten in de goede richting. Met de volgende generaties in ons achterhoofd ontwerpen we toekomstgericht en kiezen we voor nieuwe technieken en duurzame materialen.

 

Meer over duurzaam bouwen >

“Enjoy the view, appreciate the calm.”

Our office by the sea

Ons kantoor is gelegen in de Natiënlaan in Knokke. Zo zijn we van dichtbij betrokken bij al onze realisaties. In ons kantoor bevindt zich ook ons modelappartement. U bent welkom om een kijkje te komen nemen.

Blijf op de hoogte

Als eerste op de hoogte wanneer er nieuws binnenkomt? Schrijf u in op de nieuwsbrief.

Copyright © 2024