Logo Olste

Sole Mare

Schitterende architectuur
aan de Zeedijk
in Knokke-Heist

Deze unieke residentie is gelegen op de hoek van de Zeedijk - Albertstrand en de Paul van der Meerschenlaan tegenover Glacier de la Poste. Wat dit gebouw zo bijzonder maakt zijn de zongerichte hoekappartementen met een prachtig zicht op, zowel de zee als de villa’s aan de Nellenslaan. De combinatie van de gebruikte gevelmaterialen, de schitterende architectuur en de in natuursteen afgewerkte buitentuin, maken van Sole Mare één van de mooiste gebouwen aan de Zeedijk in Knokke-Heist.

Ontdek onze projecten

Regina Maris - Emeraude

Regina Maris - Emeraude

Dit luxueus nieuwbouwproject is gelegen op de Zeedijk ter hoogte van het Albertstrand, tussen het Casino en de RBSC zeilclub. Deze stijlvolle nieuwbouw is een ontwerp van Project Architects.

Wagram

Wagram

Nieuwbouwproject op de Zeedijk te Duinbergen, ter hoogte van RBSC zeilclub en Beaufort strand.
Top architectuur door Project Architects met zeer hoge afwerkingsgraad.

Mercator

Mercator

De residentie Mercator is gelegen op de Zeedijk aan de RBSC zeilclub. Het ontwerp is van de hand van Arcas Architecture & Urbanism en blinkt uit in haar hedendaagse architectuur.

Duinbergen

Duinbergen

Luxueus nieuwbouwproject gelegen op de hoek van de Meerlaan en de Zeedijk in Albertstrand. Een stijlvol ontwerp van de hand van Arcas Architecture & Urbanism.

Blijf op de hoogte

Als eerste op de hoogte wanneer er nieuws binnenkomt? Schrijf u in op de nieuwsbrief.

Copyright © 2024