Logo Olste

Mercator

Ligging

Rustig gelegen met een betoverend uitzicht

Gelegen op de Zeedijk in Duinbergen, op wandelafstand van de RBSC zeilclub aan de ene en het Stubbenpark aan de andere kant, biedt residentie Mercator een betoverend uitzicht op de zee. Perfect om de sfeer van de Knokse kust op te snuiven en een ontspannende wandeling te maken!

Dit kalmere deel van Knokke-Heist creëert een sfeer van rust en sereniteit, waardoor het de ideale plek is om te genieten van de zee en de natuur.

Architectuur

Modern en stijlvol

De residentie Mercator is ontworpen met veel aandacht voor ruimtelijkheid en lichtinval. De terrassen langs de gevel zijn voorzien van transparante ballustrades, wat een gevoel van openheid en verbinding met de buitenomgeving creëert.

Het gebruik van natuursteen en aluminium in de gevelafwerking zorgt voor een moderne en stijlvolle uitstraling. Maar wat de residentie echt uniek maakt, is de manier waarop de gevel reageert op de bocht in de dijk. Door de scheiding tussen de gevellijn en de terraslijn lijkt het gebouw te draaien, wat een bijzonder geslaagd effect geeft. Dankzij deze architecturale ingreep integreert het nieuwe gebouw zich wonderwel in de kromming van de zeedijk. Kortom, de residentie Mercator biedt niet alleen veel ruimte, maar ook een prachtige gevel die zowel functioneel als visueel aantrekkelijk is.

Niveau van afwerking

Hoogwaardige standaardafwerking

Olste staat gekend voor zijn hoogwaardige standaardafwerking: plafondhoge deuren, kwaliteitsvolle vloerafwerkingen en een ruim budget voor een keuken en ander meubilair op maat.

Het appartement is voorzien van de modernste technieken waaronder vloerverwarming gekoppeld een warmtepomp, wat zorgt voor een aangename en gelijkmatige warmteverdeling in het gebouw. Een domoticapakket met een gebruiksvriendelijke app, waarmee alles van op afstand bediend kan worden, zorgt ervoor dat u steeds in de beste omstandigheden thuis komt.

Duurzaamheid

Slim en energie-efficiënt wonen

Mercator voldoet aan de strengste energienormen. Dankzij een individuele warmtepompinstallatie kan gebruik gemaakt worden van een duurzame manier van verwarmen, waarbij niet langer beroep gedaan wordt op fossiele brandstoffen. Daarnaast is elk appartement voorzien van een individueel ventilatiesysteem met warmterecuperatie. Op die manier wordt er op een slimme en efficiënte manier warmte teruggewonnen waardoor de energiekosten nog verder dalen.

Ook de aanwezigheid van een fietslift is een handig pluspunt: uw fiets kan makkelijk en veilig gestald worden in de ondergrondse verdieping.

De kwaliteiten van het appartement

Een ontspannende woonbeleving

Mercator biedt een aantal bijzondere kwaliteiten die het zeker de moeite waard maken om er te verblijven. Op elk niveau is er slechts één appartement, dat telkens beschikt over minstens drie comfortabele slaapkamers met elk hun eigen badkamer. Dit is mede mogelijk dankzij de uitzonderlijke gevelbreedte van 8 meter. Op die manier kan ook een raampartij van 7 meter breed gerealiseerd worden, wat op zijn beurt resulteert in een optimaal ruimtelijk comfort en een uitzonderlijk zicht op zee.

 

Blijf op de hoogte

Als eerste op de hoogte wanneer er nieuws binnenkomt? Schrijf u in op de nieuwsbrief.

Copyright © 2024