Logo Olste

Regina Maris - Emeraude

Ligging

Perfect gelegen in een rustige omgeving

Aan de golvende kustlijn, op de Zeedijk in Knokke, ligt het stijlvolle nieuwbouwproject Regina Maris - Emeraude, tussen het Casino en de RBSC zeilclub. Ontworpen door Project Architects, is dit luxe nieuwbouwproject de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de zilte zeelucht en het geruis van de golven.

Architectuur

Stijlvolle uitstraling

De architecturale uitstraling van de residentie wordt getypeerd door de strakke lijnen van de in aluminium bekleedde terrassen en de uitzonderlijke breedte van de gevel in natuursteen. Op het gelijkvloers zorgen de voortuinen voor een natuurlijke groene scheiding tussen het privaat en openbaar domein.

 

De residentie heeft een ruime ondergrondse parking, die toegankelijk is via een volwaardige inrit aan de achterzijde. Op die manier wordt de ritmiek van de noordgevel niet doorbroken en komen de genereuze inkomhallen, afgewerkt in nobele materialen, tot hun recht.

Niveau van afwerking

100% uw smaak

Bij Olste is een hoogwaardige afwerking de standaard. Dit kunnen we garanderen dankzij onze dagdagelijkse aanwezigheid op de werf en de selectie van onze aannemers en bouwpartners. In overleg met ons team heeft u de vrijheid om de indeling van uw appartement geheel naar wens vorm te geven. We verzekeren u een thuis die afgestemd is op de eigen persoonlijke smaak en stijl.

Duurzaamheid

Eén met de natuur

Als projectontwikkelaar hechten we groot belang aan het gebruik van duurzame materialen. Bij Regina Maris – Emeraude is dit niet anders. De integratie van duurzame technieken wordt ook hier een feit. 

Bewoners genieten niet alleen van het ritme van de zee, maar ook van een stukje groen in de directe omgeving van hun appartement. Ook de ruime fietsenstalling draagt bij tot het ecologische karakter van het gebouw.

 

Meer over duurzaam bouwen met Olste >

De kwaliteiten van het appartement

Een unieke woonbeleving

Het geluid van de golven, de uitgestrektheid en de rust creëren samen een ontspannen en harmonieuze sfeer.

 

Een eigen parkeerplaats in het gebouw, de grote raampartijen en de diepe terrassen met glazen balustrades, het zijn slechts enkele van de sterke punten die bijdragen tot een unieke woonbeleving.

Bekijk onze andere projecten

Blijf op de hoogte

Als eerste op de hoogte wanneer er nieuws binnenkomt? Schrijf u in op de nieuwsbrief.

Copyright © 2024