Logo Olste

Wagram

Ligging

Rust en exclusiviteit op de zeedijk in Knokke

Wagram is gelegen nabij RBSC Duinbergen en Beaufort Plage: ideaal dus voor liefhebbers van watersport en strandactiviteiten. Wie eerder gecharmeerd is door de rustige en familiale sfeer van het Albertstrand kan genieten van het breedste strand van Knokke-Heist. Liefhebbers van een groene omgeving kunnen dan weer een ontspannen wandeling maken in Park 58 of de pittoreske villawijken van Duinbergen.

 

Architectuur

Elegante en charmante look

Residentie Wagram heeft zowel een elegante als charmante look. De balkons zijn volledig afgewerkt in natuursteen, wat zorgt voor een tijdloze uitstraling. Daarbovenop zorgt het gebruik van die natuursteen ook voor een gevoel van duurzaamheid en kwaliteit.

Een ander opvallend kenmerk van de gevel zijn de riante raampartijen. Waar mogelijk zijn de ramen met een glas-op-glas hoek afgewerkt. Dit geeft de gevel een bijzondere esthetiek en zorgt voor een interessant samenspel van licht en schaduw.

De horizontale ritmiek in de gevel zorgt bovendien voor een harmonieus geheel en versterkt de moderne uitstraling van het gebouw.

Niveau van afwerking

Vrije keuze qua inrichting en afwerking

Bij Olste sleutelen we hard aan onze indelingsplannen om ervoor te zorgen dat de ruimte in elk appartement maximaal benut wordt. We maken steeds gebruik van hoogwaardige materialen, maar we gaan verder dan dat. We begrijpen namelijk dat elke eigenaar een persoonlijke beleving verwacht van zijn of haar appartement.

Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat flexibiliteit in inrichting en afwerking essentieel is om ervoor te zorgen dat iedereen zich helemaal thuis voelt in hun appartement. We staan dan ook graag voor u klaar om samen met u uw thuis te creëren, volledig afgestemd op uw verwachtingen.

Duurzaamheid

Een groene thuisbasis

In de residentie Wagram wordt voor de verwarming van de appartementen geen gebruik gemaakt van fossiele brandstoffen. In plaats daarvan wordt elk appartement voorzien van geothermische warmtepompen. Deze individuele warmtepompen zijn aangesloten op een gemeenschappelijk BEO-veld, wat op zijn beurt de natuurlijke warmte die beschikbaar is in de ondergrond als energie gebruikt.

 

De hoge isolatiegraad van het gebouw zorgt er bovendien voor dat er weinig energie nodig is om het appartement op te warmen. De opwarming komt zelfs passief al vrij snel tot stand, gewoonweg door te leven in het appartement en dankzij de zonnewinst aan de zuidgevel. Screens en passieve koeling, eveneens aangesloten op de geothermische warmtepompen, vermijden dan weer dat het in de zomer te heet wordt.

De kwaliteiten van het appartement

Een lichtrijke woonbeleving 

De appartementen zijn één voor één uitgerust met grote glaspartijen die een overvloed aan natuurlijk licht binnenlaten. De combinatie met balustrades in glas voorzien u van een adembenemend zicht op strand en zee.

Als extra voordeel zijn er ondergrondse parkings voorzien in het gebouw.

 

Blijf op de hoogte

Als eerste op de hoogte wanneer er nieuws binnenkomt? Schrijf u in op de nieuwsbrief.

Copyright © 2024