Logo Olste

Duinbergen

Ligging

Familiale en rustige sfeer

Op de hoek van de Meerlaan en de Zeedijk aan Albertstrand vind je Duinbergen, een residentiële parel. Als breedste strand van Knokke-Heist is dit een populaire locatie die gekend is voor zijn familiale en rustige sfeer. Voor een heerlijk ijsje hoef je niet ver te gaan: Glacier De La Poste bevindt zich om de hoek!

Architectuur

Stijlvol contrast

De gevel verkrijgt zijn karakteristieke uitstraling door een subtiel verticaal en horizontaal lijnenspel. De grote raampartijen samen met de lichte natuursteen zorgen voor een serene en aantrekkelijke uitstraling wat resulteert in een stijlvol en modern ontwerp.

Niveau van afwerking

Afwerking op maat

Bij Olste is een hoogwaardige afwerking de standaard. In overleg met onze architecten, of een door u aangestelde binnenhuisarchitect, kan u steeds uw plan verfijnen tot in de kleinste details. Vervolgens concretiseren we uw plan in samenwerking met kwalitatieve aannemers, die samen met ons garant staan voor een onberispelijk eindresultaat.

Duurzaamheid

CO2-neutraal bouwen

Bij Olste streven we naar CO2-neutraliteit. In de residentie Duinbergen zetten we een nieuwe stap door gebruik te maken van een gemeenschappelijk BEO-veld, gekoppeld aan individuele warmtepompen. Zo voldoen we niet alleen aan de gewenste kwaliteitsnormen, maar weren we ook meteen het gebruik van fossiele brandstoffen.

Lees meer over duurzaam bouwen met Olste >

De kwaliteiten van het appartement

Uitzonderlijk ruim zeezicht

In Duinbergen kunt u genieten van een uniek uitzicht op de zee. Niet alleen de appartementen op de Zeedijk genieten van dit zicht, ook de appartementen aan de Meerlaan hebben, dankzij de royale breedte van de laan, een prachtig zicht op strand en zee.

 

De gemeente Knokke-Heist heeft bovendien de intentie om het plein te vergroenen en de buurt autoluw te maken. Hierdoor zullen auto's ondergronds parkeren en kunnen fietsers en wandelaars zich tussen het groen verplaatsen. Twee factoren die opnieuw bijdragen aan het rustige karakter van de omgeving.

 

Blijf op de hoogte

Als eerste op de hoogte wanneer er nieuws binnenkomt? Schrijf u in op de nieuwsbrief.

Copyright © 2024