projectontwikkeling

Bouwproject van A tot Z

Reeds van in de beginfase zijn wij zeer nauw betrokken bij de uitwerking van een project. Wij staan in voor een optimale samenwerking tussen architecten, stedenbouwkundigen en ingenieurs met als einddoel een hoogwaardig product aan de klant te kunnen afleveren. Dankzij onze vele realisaties in Knokke-Heist en onze constante aanwezigheid zijn wij in staat om projecten te realiseren op de meest waardevolle locaties aan de Belgische kust.

Interieur

Afwerking op maat

De bouw van elk individueel appartement is voor ons steeds een uitdaging. Telkens zullen wij ernaar streven dat het uiteindelijk resultaat voldoet aan de verwachtingen van de klant. Waar nodig zullen wij de klant bijstaan in het ontwerp van zijn droomappartement waarbij een ideale prijs/kwaliteitverhouding niet uit het oog wordt verloren.

Hoogwaardige materialen

Kwaliteitsgarantie

Bouwen is niet alleen ons vak maar ook onze passie. Er wordt enkel gewerkt met hoogwaardige materialen die aan de strengste eisen voldoen. Bij de keuze van onderaannemers en leveranciers wordt er steeds selectief tewerk gegaan. Er wordt bij de keuze van de materialen veel aandacht besteed aan de duurzaamheid. Het aanwezige zeeklimaat vraagt een doorgedreven studie van de aan te wenden materialen en bouwtechnieken.